Over ons

vavino-over-ons-jim
vavino-over-ons-jim

Jim

"Na ongeveer 7 jaar in de horeca te hebben gewerkt, was het voor mij tijd voor het bedrijfsleven. Dit heeft geleid tot de benodigde ervaring in bedrijfskundige taken en deze zal ik dan ook op me nemen voor Vavino. Daarnaast heb ik van Ward geleerd om 茅cht te kunnen genieten van een wijntje op zijn tijd. Mijn voorkeur gaat sterk uit naar een wijntje bij een lekker diner!"

  • Man van de cijfers

  • Tovenaar in Excel


Persoonlijke favoriet: Le Monarque - Ros茅

vavino-over-ons-ward
vavino-over-ons-ward

Ward

"Tijdens mijn bijna 8 jaar werken in een lokaal restaurant is mijn liefde voor wijn gegroeid. Ik vond het altijd heerlijk om al die verschillende wijnen in combinatie met topgerechten te proeven! Elke wijn heeft zijn eigen identiteit, karakter, en laat een indruk achter die voor iedereen verschillend is. D谩t is wat mij zo interesseert."

  • De creatieve motor van Vavino

  • Zorgt dat elke pixel op de juiste plek staat


Persoonlijke favoriet: Ch芒teauneuf du Pape - Rood

vavino-over-ons-rob
vavino-over-ons-rob

Rob

"Na het afronden van de opleiding 'International Business', ben ik voor korte tijd het bedrijfsleven ingegaan. Hier kwam ik er echter snel achter dat een baan in de horeca me beter ligt dan een baan op kantoor. Daarom werk ik ook nog altijd in de horeca, waar ik in mijn studententijd altijd met veel plezier de nodige uurtjes heb doorgebracht. Bij Vavino kan ik mijn opleiding combineren met mijn kennis van wijn uit de horeca, een perfecte combinatie als je het mij vraagt!"

  • Wandelend Zwitsers zakmes

  • Heeft stiekem ook veel verstand van bier


Persoonlijke favoriet: Le Monarque - Wit

partner-vavino
partner-vavino

Samenwerkingspartner Frankrijk